Reklamirajte se na našem sajtu (saznaj više) →

Postavite baner (saznaj više)

→ Reklamirajte se na našem sajtu ←- O nama

Internet portal svezaugostiteljstvo.rs je vlasništvo firme Sve za ugostiteljstvo D.O.O.
Osnovan je 17.06.2020. god. Internet portal svezaugostiteljstvo.rs je portal za oglašavanje.

Internet portal svezaugostiteljstvo.rs je namenjen svim ugostiteljima i svim pravnim i fizičkim licima koji obavljaju delatnosti koje su usko povezane sa ugostiteljstvom.

Zamišljen je tako da se ugostitelji registruju na portal, ostave svoje podatke kako bi lica (fizička ili pravna) koja se bave delatnostima koja imaju veze sa ugostiteljstvom mogla da im šalju ponude za svoje usluge i proizvode.

Takođe lica (fizička i pravna) koja se bave delatnostima koje imaju veze sa ugostiteljstvom mogu oglašavati svoje proizvode i usluge u besplatnim oglasima na našem portalu ili plačenim oglasima koji bi bili istaknuti.

Na portalu se nalaze sadržaji oglašivača i sadržaji redakcije portala svezaugostiteljstvo.rs.

U skladu sa zakonom o autorskim i srodnim pravima Republike Srbije, zabranjeno je bilo kakvo umnožavanje, kopiranje, skidanje, ručno ili softversko prepravljanje sadržaja portala svezaugostiteljstvo.rs.

Pod sadržajima se podrazumeva tekst stranica portala, logo, fotografije, grafička rešenja, baza podataka i svi ostali sadržaji koji se po zakonu o autorskim i srodnim pravima smatraju autorskim delom.