Reklamirajte se na našem sajtu (saznaj više) →

Postavite baner (saznaj više)

→ Reklamirajte se na našem sajtu ←Prikazuje se 10 oglasa po stranici
Profesionalni kafemat "SanMarko" sa 2 grupe, mlin, depurator (Kao novo)

Postavio korisnik, Ljuba Ljuba datuma 12-05-2021

Prodajem odličan kafemat sa 2 grupe marke SanMarko u kompletu sa mlinom za mlevenje kafe i depuratorom za omekšavanje i prečišćavanje vode. Aparat je kao nov, u toku Korona zaključavanja generalno preventivno servisiran.

San Remo kafemati

Postavio korisnik, Goran Makljenović datuma 14-01-2021

San Remo novi i polovni aparati. Za sve koji nisu upoznati, San Remo je jedan od 3 najpopularnija brenda kafe opreme u svijetu, poslednjih 5-6 godina. U ponudi postoje i komercijalni modeli, niže cenovne klase, ali je akcenat na kvalitetnijim modelima (tzv multibojler sistemima), jer pomeraju granice kvaliteta kafe i nije čudno što se većina svetskih kafeterija, ali i mnogih kafea i restorana odlučuje za neki od popularnih modela, kao što su Verona rs, F18, Cafe Racer, Opera i sl. Ako želimo vrhunski aparat, atraktivne spoljašnosti, koji će iz kafe da izvuče maksimum i baristi olakša posao, onda biramo neki od modela San Remo! Garancija, servis, održavanje, rezervni delovi, montaža, obuka, odnosno, kompletna podrška!

Pržionici za kafu

Postavio korisnik, Goran Makljenović datuma 14-01-2021

Pržionici za espreso! Odličan kvalitet, a popularne cijene! Uređaji za sve one, koji žele pokrenuti neki od biznisa sa kafom, bilo da je pržionica, specialty kafeterija, distribucija u pitanju, ili pak ugostitelje koji bi da cijenu espreso kafe trostruko (čak i četvorostruko) umanje, a kvalitet ponude drastično podignu, a samim tim i obim prometa. - Montaža - Garancija - Isporuka na adresu - Servis i održavanje - Obuka rukovanja Pržioničarska obuka dijelom uključena u cijenu!!


| Sledeća str. →